Στη φάση περαίωσης των εργασιών έχει περάσει το έργο «Επισκευή-ενίσχυση του 2ου Δημοτικού Σχολείου ΔΚ Γαστούνης».
Οι εργασίες επισκευής –ενίσχυσης, ξεκίνησαν τον Απρίλιο 2020 και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος πέτυχε και εξασφάλισε ομαλή ροή χρηματοδότησης.
Ο Δήμαρχος Πηνειού που πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά αυτοψία στο έργο, δήλωσε: «Οι εργασίες προχωράνε γρήγορα σε όλα τα επίπεδα. ‘Ηδη έχει αρχίσει ο ελαιοχρωματισμός του εξωτερικού χώρου.Υπάρχει εξαιρετική πρόοδος που πιστώνεται στη δημοτική αρχή, στην πλειοψηφία της. Υπενθυμίζω ότι με παρέμβασή μου εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του έργου. Η αντιπολίτευση είχε προκαλέσει κατεπείγουσα συνεδρίαση κλαίουσα και οδυρόμενη υποστήριζοντας ότι δεν θα γίνει ποτέ το έργο και μάλιστα ο προηγούμενος δήμαρχος απειλούσε τις υπηρεσίες του δήμου ότι αν πληρώσουν αυτό το έργο κινδυνεύουν με φυλακή! Εμείς σε αυτές τις έκνομες ενέργειες απαντάμε με φως και έργα, απαντάμε με Πολιτισμό και πάνω απ’ όλα με διάθεση για προσφορά.
Η ανάδοχος εταιρεία εφόσον προσκομίζει πίνακα για πληρωμή, έχει την υπογραφή του Δημάρχου την ίδια στιγμή και αυτό ακριβώς οικοδόμησε την ειλικρινή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της «Εργογένεσις ΑΤΕ». Έτσι περαιώνονται οι εργασίες και ο κοινός τόπος που ήταν να βρεθεί η εκπαιδευτική κοινότητα στο περιβάλλον που της αρμόζει. δεν είναι απλά όνειρο αλλά πραγματικότητα».