Δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, επισκεπτόμενος εκπαιδευτικές δομές του Δήμου με αφορμή τον Αγιασμό που τελέστηκε πρώτη μέρα έναρξης του νέου σχολικού έτους.

Ο κ. Ανδρέας Μαρίνος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Δημ. Βασιλόπουλο επισκέφθηκε το Ειδικό Νηπιαγωγείο στο Καρδιακαύτι, το μοναδικό στη Β. Ηλεία όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:  «Είμαστε δίπλα στους γονείς και τους νηπιαγωγούς του  Ειδικού  Νηπιαγωγείου  με τους αξιόλογους εκπαιδευτικούς που  έχει ιερή αποστολή να εντάξει  στην κοινωνία παιδιά που θα καθορίζουν το μέλλον του τόπου.  Γνωρίζω τον αγώνα που δίνετε για την εξελικτική πορεία των παιδιών και σε αυτόν τον αγώνα και σας βεβαιώνω ότι τόσο εγώ όσο και η δημοτική αρχή συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας». Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσης ότι αναμένει την στήριξη της Περιφέρειας για την δημιουργία ειδικής παιδικής χαράς, αναγκαία για τα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου.

Επισκεπτόμενος το Γυμνάσιο Λύκειο Βαρθολομιού μετά τον Αγιασμό, ο Δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων: “Εύχομαι εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά! Στα μάτια των μαθητών και μαθητριών αντικρύζω τους νέους επιστήμονες που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας”.

Τελευταίος σταθμός το Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Ηλείας στο Βαρθολομιό όπου ο κ. Ανδρέας Μαρίνος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει καθηγητές, μαθητές και γονείς για την πρόοδο των εργασιών ανέγερσης του νέου υπερσύγχρονου κτιρίου του Μουσικού στο Βαρθολομιό.