Με στόχο την ενίσχυση της καθαριότητας και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του, ο Δήμος Πηνειού συνεχίζει την προμήθεια οχημάτων με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνος, παρέλαβε τον νέο εκσκαφέα-φορτωτή.

Ο Δήμαρχος Πηνειού δήλωσε: «Ο τομέας Καθαριότητας για τον Δήμο Πηνειού αποτελεί προτεραιότητα καθώς  αφορά στη βελτίωση της  καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Παραλάβαμε σήμερα με το πρόγραμμα «Φιλόδημος», ένα νέο εκσκαφέα. Προ ημερών παραλάβαμε ένα απορριμματοφόρο και αναμένουμε ακόμη ένα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον στόλο του τομέα Καθαριότητας. Διοίκηση, ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμός είναι οι συνιστώσες για καθαρό Δήμο.  Δίνουμε καθημερινό αγώνα, προκειμένου να είναι ο Δήμος μας όσο γίνεται πιο καθαρός και το πετυχαίνουμε. Είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία των δημοτών. Συγχαίρω για το έργο τους τον αντιδήμαρχο Γιάννη Καραμπίνη και τον εντεταλμένο σύμβουλο Νίκο Μαφρέδα, την Τεχνική Υπηρεσία και φυσικά όλους τους εργαζόμενους».

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιάννης Καραμπίνης δήλωσε: «Ο στόλος καθαριότητας ανανεώνεται, εκσυγχρονίζεται και ενισχύεται με ενέργειες του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου. Στόχος μας να  υπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πολίτες του Δήμου Πηνειού. Και εκτιμώ ότι μέχρι σήμερα το καταφέρνουμε. Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για τον καθημερινό τους αγώνα».

«Τον νέο εκσκαφέα-φορτωτή τον προμηθευτήκαμε με ενέργειες του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου με το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Κόστισε 110.000 με ΦΠΑ και είναι το τέταρτο παρόμοιο μηχάνημα που αναλαμβάνει δράση στο Δήμο μας. Προ ημερών παραλάβαμε νέο απορριμματοφόρο και μαζί με αυτό της ανακύκλωσης στην υπηρεσία των δημοτών μας βρίσκονται έξι οχήματα. Σε περίπου ένα μήνα περιμένουμε ακόμη ένα απορριμματοφόρο για τα βιοαπόβλητα. Υπενθυμίζω ότι σε λίγες μέρες όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος, θα έχουμε παραλάβει και τον κλαδοτεμαχιστή. Τέλος προμηθευτήκαμε 110 κάδους από τους οποίους οι 80 είναι σύμμικτα και οι υπόλοιποι ανακύκλωση», δήλωσε από την πλευρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Νίκος Μαφρέδας.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Γιώργος Κολοκατίνης δήλωσε: «Ο τομέας καθαριότητας δίνει καθημερινά τον αγώνα του και το αποτέλεσμα είναι άριστο».