«Ημέρα του Δημότη» σήμερα στο Τραγανό , την μορφή επικοινωνίας που έχει εγκαινιάσει ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και έγινε πλέον θεσμός.
Ο δήμαρχος βρέθηκε από τις 9 το πρωί στο παλιό Δημαρχείο του Τραγανού όπου αρχικά είχε εποικοδομητική συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Νίκο Γεωργόπουλο, αρμόδιο για θέματα της Δημοτικής Ενότητας, την τοπική σύμβουλο Αναστασία Κυπριώτη και τον πρόεδρο της Κοινότητας και πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νίκο Τσάκωνα.
Στη συνέχεια τον δήμαρχο επισκέφθηκαν αρκετοί δημότες οι οποίοι εξέθεσαν τα προβλήματά τους, τα περισσότερα χρονίζοντα και σε κάποιες περιπτώσεις βρέθηκαν κοινά αποδεκτές λύσεις.

Επίσκεψη στον οικισμό Σίμιζα

Μετά τις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος , ο αντιδήμαρχος Νίκος Γεωργόπουλος , η τοπική σύμβουλος Αναστασία Κυπριώτη και ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Τραγανού Διονύσης Κυπριώτης, επισκέφθηκαν τον οικισμό Σίμιζα όπου στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου θα δημιουργηθεί με πρωτοβουλία του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου Λαογραφικό Μουσείο θεματική ενότητα του οποίου θα είναι αφιερωμένη στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία με άκρως ενδιαφέροντα εκθέματα που έχει κατασκευάσει ή συλλέξει ο δραστήριος κάτοικος της περιοχής Αντώνης Κολοτούρος.