ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤ. ΠΕΤΣΑ

Μαρίνος: «Σχεδιάζουμε, διεκδικούμε και υλοποιούμε»

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος , συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Γιώργο Καραστέργιο, είχε σήμερα το μεσημέρι  γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα.

Η συνάντηση έγινε  σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα  δεδομένου ότι οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρά φιλία.  Ο κ. Ανδρέας Μαρίνος  ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα για την στήριξή του στην  ένταξη προηγούμενων έργων  ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταχθούν νέα. Ο αν. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει σύντομα νέα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πηνειού.

Σε ανάρτησή του στο f/b ο Δήμαρχος αναφέρει: «Συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα  με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, φίλο από τα παλιά, με τον οποίο για μία ακόμη φορά  είχαμε γόνιμη συνεργασία για θέματα του Δήμου μας. Οι εντάξεις μεγάλων έργων συνεχίζονται!

Δεν σταματάμε να σχεδιάζουμε, να διεκδικούμε και να υλοποιούμε έργα και δράσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών! Βάζουμε στο περιθώριο τους μίζερους και τοξικούς και συνεχίζουμε μαζί, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου Πηνειού και των δημοτών μας! Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε την πολιτική βούληση και τη δυνατότητα  να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις, τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους!»

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ

Με στόχο την αναβάθμιση του Κ.Υ. Γαστούνης

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος , συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Γιώργο Καραστέργιο, είχε συνάντηση με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα.

Το Κέντρο Υγείας Γαστούνης και η εύρυθμη λειτουργία του ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Σε ανάρτησή του στο f/b ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος αναφέρει: «Η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από το Κέντρο Υγείας Γαστούνης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης   με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα. Η εύρυθμη λειτουργία της δομής και η αποτελεσματική παροχή φροντίδας υγείας στους πολίτες είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητά μας!»