Εντυπωσιασμένος για την υποδοχή και τη φιλοξενία που του επιφύλαξε ο Δήμαρχος Πηνειού δηλώνει σε ευχαριστήρια επιστολή του που απέστειλε στον κ. Ανδρέα Μαρίνο, ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές στην Αθήνα κ. Ashud Ahmed.
Στην επιστολή του ο Πρέσβης ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του να ξεκινήσει εκστρατεία για ανθρωπιστική βοήθεια προς τους εργάτες γης ενώ τονίζει ότι συμφωνεί απόλυτα με τις απόψεις του κ. Ανδρέα Μαρίνου για την εξασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Παράλληλα ο πρέσβης αναφέρει ότι ο εορτασμός των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την ανεξαρτησία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπανγκλαντές και προτείνει : «να εορτάσουμε από κοινού τις δύο ένδοξες επετείους από κοινού και να αδράξουμε την ευκαιρία να προωθήσουμε την συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών ιδιαίτερα στον τομέα του Πολιτισμού και της επικοινωνίας των λαών μας»
Ακόμη ο Διπλωμάτης στην επιστολή του αναφέρεται στην μεγάλη τιμή που είχε να επισκεφθεί με τον Δήμαρχο τον ιστορικό ιερό ναό της Παναγίας Καθολικής.
Τέλος ο Πρέσβης κ. Ashud Ahmed προσκαλεί τον κ. Ανδρέα Μαρίνο στην όμορφη χώρα του Μπαγκλαντές.