«Ημέρα του Δημότη» χθες Δευτέρα 22 Ιουνίου στο Δήμο Πηνειού, η νέα μορφή επικοινωνίας που έχει εγκαινιάσει ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος ο οποίος βρέθηκε από τις 9 το πρωί στο παλιό Δημαρχείο του Τραγανού και εκεί τον επισκέφθηκαν δεκάδες δημότες και εκπρόσωποι φορέων, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις, άκουσε τα παράπονά τους και σε πολλές περιπτώσεις δόθηκαν κοινά αποδεκτές λύσεις.
Μετά την επικοινωνία που είχε με τους δημότες, ο δήμαρχος συγκάλεσε το μεσημέρι την Εκτελεστική Επιτροπή η οποία συνεδρίασε σε αίθουσα του παλιού δημαρχείου Τραγανού.
Μετά την συνεδρίαση της ΕΕ ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε:
«Ανά δεκαπενθήμερο επισκέπτομαι τις έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων για να συζητάμε θέματα που αφορούν στις δημοτικές ενότητες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων.
Στο Τραγανό σήμερα δέχθηκα με ικανοποίηση πολλούς φίλους, πολλούς συνδημότες μας, οι οποίοι ήρθαν να πουν τα παράπονα στο δήμαρχο και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις και να βρεθούν αρκετές λύσεις για ζητήματα που τους αφορούν. Επίσης συμβολικά συνεδρίασε και η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Πηνειού εδώ στο παλιό δημαρχείο του Τραγανού, όπως θα συνεδριάσει επίσης και στο δημαρχείο του Βαρθολομιού, κάθε φορά που θα δέχομαι ως δήμαρχος τους συνδημότες.
Η δημοτική αρχή είναι κοντά στον κόσμο, δίπλα στον άνθρωπο που έχει τα ζητήματα, έτσι ώστε ο δήμαρχος να έχει εικόνα σαφή, καθαρή και μαζί με τους συνεργάτες του να δίνει λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες».