Ένα εγκαταλελειμμένο από την προηγούμενη δημοτική αρχή κτίριο στα Καβάσιλα, ανακτά ζωή και κύρος προς όφελος της Κοινωνίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Τ.Κ. ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ » προϋπολογισμού  379.900 ευρώ ύστερα από χρηματοδότηση που εξασφάλισαν ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος και η Δημοτική Αρχή .

Ο ανάδοχος του έργου έχει ήδη προχωρήσει σε σειρά οικοδομικών εργασιών  που απαιτούνται για την λειτουργική επανάχρηση του κτιρίου όπως: αποξήλωση κουφωμάτων , επισκευή επιχρισμάτων, διαμόρφωση νέων χώρων (WC ανδρών-γυναικών και ΑμεΑ), αίθουσα προετοιμασίας σκηνής και  επίστρωση των δαπέδων αυτών των χώρων με κεραμικά πλακίδια, μόνωση της οροφής κ.ά. ενώ οι εργασίες συνεχίζονται.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος αναφερόμενος στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη δήλωσε: «Τα Καβάσιλα είναι η μεγαλύτερη κοινότητα του Δήμου Πηνειού με μεγάλες δυνατότητες. Αυτό το ερειπωμένο από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή κτίριο που κάποτε στέγαζε και τον Αγροτικό Σύλλογο, μετατρέπεται από την δημοτική μας αρχή,  σταδιακά, σε δυναμικό τμήμα της Πολιτιστικής ζωής των Καβασίλων. Έθεσα ως στόχο να αναδείξω αυτό το κτίριο όπως ακριβώς αρμόζει και στο πολιτιστικό επίπεδο των κατοίκων των Καβασίλων αλλά και όλων των κατοίκων του Δήμου Πηνειού. Άλλη μια  δέσμευσή μας γίνεται πράξη. Συνεχίζουμε με μεγάλα έργα σε όλους τους τομείς μαζί με την Κοινωνία».