Ευεργετικές ρυθμίσεις για εξόφληση ληξιπρόθεσμων λογαριασμών ύδρευσης με γενναίες μειώσεις προσαυξήσεων, θα ανακοινώσει τις αμέσως επόμενες μέρες η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού, όπως δήλωσε την Τετάρτη 27 Απριλίου στη  συνεδρίαση του ΔΣ ο Δήμαρχος και πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Ανδρέας Μαρίνος.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού, Επιχείρηση οραματικής αντίληψης του Δημάρχου Πηνειού, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης της Διακαινησίμου, την 5η της συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βαρθολομιού, με θέματα μεταξύ άλλων, έγκριση Προϋπολογισμού 2022 και έγκριση πλαισίου ρυθμίσεων οφειλών.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού, Επιχείρηση που έχει τη δυνατότητα ευέλικτων κινήσεων με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Πηνειού, αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπό της. Εισηγήθηκα στο ΔΣ και εγκρίθηκαν, ευεργετικές ρυθμίσεις με γενναίες μειώσεις προσαυξήσεων και σύντομα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις προς τους καταναλωτές. Πρόκειται για γενναία παρέμβαση υπέρ της κοινωνίας. Τονίζω και πάλι ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού θα αποτελέσει εκείνο το εργαλείο που θα μπορέσει να ανακουφίσει τον κόσμο, να προσφέρει αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες προς τους δημότες μας. Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού ήρθε για να μείνει και να γίνει Επιχείρηση-παράδειγμα προς μίμηση ».