ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ –ΚΑΛΥΒΙΑ-ΚΑΡΔΙΑΚΑΥΤΤΙ

Νέα γήπεδα και χώροι άθλησης

Μαρίνος: Προτεραιότητα η νεολαία μας!

Στην δημιουργία νέων γηπέδων και χώρων υπαίθριας άθλησης προχωρά σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Πηνειού ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος ο οποίος δηλώνει ότι «ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και έχουμε χρέος απέναντι στη νεολαία, να της προσφέρουμε δημιουργικές εξόδους στα μεγάλα αδιέξοδα της εποχής».

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος υπέγραψε σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την «προμήθεια  γηπέδου μπάσκετ Βαρθολομιού» (ποσό ανάθεσης 17.081 ευρώ),και συγκεκριμένα συνθετικό χλοοτάπητα 671 τμ και δύο μπασκέτες με προστατευτικά, επίσης «προμήθεια γηπέδου τέννις στην κοινότητα Βαρθολομιού» (ποσό ανάθεσης 11.780 ευρώ), «προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου κοινότητας Καλυβίων-Μυρτουντίων» (ποσό ανάθεσης 15.066 ευρώ). Τέλος προμήθεια συνθετικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού γηπέδου μπάσκετ κοινότητας Καρδιακαυτίου» (ποσό ανάθεσης 14,477 ευρώ) και συγκεκριμένα προμήθεια συνθετικού τάπητα ακρυλικής βάσης 665 τμ με ένα ταμπλό μπασκέτας ολυμπιακού τύπου με πιστοποίηση, δύο στεφάνια με δίχτυα και προστατευτικά μπασκέτας.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Προτεραιότητά μας η στήριξη της Νεολαίας μας! Δημιουργούμε σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Πηνειού νέους ανοιχτούς χώρους άθλησης, νέα γήπεδα. Ο αθλητισμός εκτός από τη σωματική προάγει και την ψυχική υγεία, αποτελεί μέσο εκτόνωσης, συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικότητας των εφήβων. Σήμερα εδώ στους χώρους άθλησης του Δήμου μας και αύριο σε μεγάλα ευρωπαϊκά στάδια, οι αθλητές μπορούν να αποτελέσουν το σωστό παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μας, τους νέους μας, εκπέμποντας το μήνυμα ότι με σκληρή δουλειά, κόπο, επιμονή και θέληση, μπορεί κανείς να πετύχει το όνειρό του. Στηρίζουμε τον Αθλητισμό και τους Συλλόγους του Δήμου μας».