Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού, Επιχείρηση οραματικής αντίληψης του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου, ξεκίνησε τη λειτουργία της με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου και αντικείμενο ευρύτατο και  ζωτικό που προσδιορίζει τον υψηλής ευθύνης κοινωνικό και αναπτυξιακό της ρόλο.

«Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού, Επιχείρηση με ανθρώπινο πρόσωπο, δημιουργήθηκε για να μείνει και να στηρίζει την τοπική κοινωνία», τονίζει ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, ο οποίος προς επίρρωση της δήλωσής  του τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει σειρά ευεργετικών ρυθμίσεων υπέρ των καταναλωτών.

Έδρα της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού είναι το πρώην Δημοτικό Κατάστημα του Βαρθολομιού, «στα πλαίσια της λογικής της εξακτίνωσης των υπηρεσιών του Δήμου» όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει ο Δήμαρχος.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού, ο Δήμαρχος και πρόεδρος του ΔΣ της Επιχείρησης κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνω ότι στο θέμα των ρυθμίσεων θα είμαστε επιεικείς όσο βεβαίως μας επιτρέπει το πλαίσιο και στο θέμα της μείωσης των προσαυξήσεων και ληξιπρόθεσμων οφειλών, θα υπάρχει γενναία παρέμβαση υπέρ της κοινωνίας, υπέρ των συνδημοτών μας που πλήττονται, που δοκιμάζονται καθημερινά από τη λαίλαπα της πανδημίας και της πολεμικής σύρραξης στην Ουκρανία.

Είμαι σίγουρος ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού θα αποτελέσει εκείνο το εργαλείο που θα μπορέσει να ανακουφίσει τον κόσμο, να προσφέρει αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες προς τους δημότες μας αλλά θα είναι και εκείνη η Επιχείρηση που θα συμβάλλει τα μέγιστα στο Δήμο, που όπως και οι άλλοι Δήμοι βιώνουμε μια τρομερή κρίση και εξαιτίας του ενεργειακού κόστους. Υπενθυμίζω πως πήραμε μια βαριά κληρονομιά, όπως πολλές φορές έχω καταγγείλει: δεν πληρώνει πολύς κόσμος και πληρώνει πολλά λίγος κόσμος. Αυτά εμείς ως Επιχείρηση θα τα θεραπεύσουμε με δίκαιο και ανθρώπινο τρόπο, που θα χαρακτηρίζει και το προφίλ της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού.

Είμαστε αισιόδοξοι και εγώ και το ΔΣ και οι υπηρεσιακοί παράγοντες ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, υπόδειγμα για τη λειτουργία και άλλων Δ.Ε.Υ.Α. στη χώρα μας. Θεωρώ ότι η δημιουργία της είναι πεδίον δόξης λαμπρό  για το ξεδίπλωμα των δυνατοτήτων του Δήμου αλλά και αγκαλιά ανακούφισης για τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα εξειδικεύσουμε τα ευεργετήματα που θα εισηγηθώ και  θα αποφασίσει το ΔΣ στην επόμενη συνεδρίασή του, την Τετάρτη της Διακαινησίμου».

Για την εξόφληση των οφειλών υπάρχουν πολλές επιλογές: στο Ταμείο της Επιχείρησης, στα ΑΤΜ τραπεζών ή μέσω e- banking.

Η έδρα της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Πηνειού βρίσκεται στην οδό Δ. Γιατρά 3-Βαρθολομιό. Πληροφορίες τηλ:2623360529