Στο Δημαρχείο στη Γαστούνη ορκίστηκε σήμερα το πρωί, ενώπιον του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου ο νέος πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Μαύρας.
Υποδεχόμενος τον νέο πρόεδρο στα καθήκοντά του ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος, αφού ευχαρίστησε για την προσφορά του τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Βασίλη Γεωργόπουλο, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Γεώργιο Σταθόπουλο και του εύχομαι επιτυχία στο έργο του. Ο νέος πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Μαύρας είναι ένα πρόσωπο καταξιωμένο στην κοινωνία με άριστη επαγγελματική σταδιοδρομία και με κοινωνική δράση αρκετά μεγάλη. Ο Λιμενάρχης, όπως τον θυμόμαστε όλοι, σήμερα αφήνει τον λιμένα και πιάνει το τιμόνι του καραβιού της Αγίας Μαύρας για να το πάει εκεί που πρέπει. Να μου επιτρέψεις να αναφερθώ στο Λαογραφικό Μουσείο του οποίου θα αυξήσουμε περαιτέρω τη δράση και τη συλλογή των λαογραφικών αντικειμένων αφού μαζί με σένα και μένα πρόεδρε θα είναι και ο δημιουργός του Μουσείου ο Γρηγόρης Γιαννακόπουλος.
Σου εύχομαι πρόεδρε να έχεις επιτυχία στο έργο σου. Θεωρώ ότι η συνεργασία μας θα είναι αψεγάδιαστη, θα είναι άριστη»
Ο νέος πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Μαύρας κ. Γιώργος Σταθόπουλος συγκινημένος δήλωσε: «Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω πρόεδρος στο χωριό μου την Αγία Μαύρα και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των χωριανών μου και του δημάρχου μας Ανδρέα Μαρίνου, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε όλα τα προβλήματα του χωριού. Και ξέρω ότι από δω και στο εξής, όπως έκανε και πριν θα βοηθήσει να λυθούν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο χωριό»