Την οριστική λύση για ποσοτική και ποιοτική υδροδότηση στην Κοινότητα Μάχος δρομολόγησε ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος.

Ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Βασιλείου, την διευθύντρια Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Μαρία Πετροπούλου και την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πηνειού κ. Δέσποινα Τσάφα, επισκέφθηκε το Μάχο όπου στην πλατεία συνομίλησε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Γρηγόρη Τσεκουρά και κατοίκους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.
Ο δήμαρχος επέλεξε για μια ακόμη φορά να βρεθεί κοντά στους δημότες και ύστερα από εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση να ανακοινώσει τη λύση για ένα πρόβλημα που επί σειρά ετών ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Μάχου. Παράλληλα ανακοίνωσε και σειρά έργων και παρεμβάσεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο Μάχο και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων.
Ο δήμαρχος Πηνειού απευθυνόμενος προς τους κατοίκους του Μάχου δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Βρίσκομαι εδώ γιατί το πρόβλημα είναι και δικό μου. Είχα αρχικά μια συνάντηση με τον πρόεδρο και του ζήτησα μια συνάντηση σήμερα εδώ στην πλατεία και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας που δείχνει και το ενδιαφέρον σας που έχετε για τις συνθήκες της ζωής σας. Θα ακούσουμε τις προτάσεις σας, θα μορφώσουμε άποψη και θα δώσουμε τη λύση».