Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πηνειού για «αυστηρά επαγγελματικούς λόγους» υπέβαλε ο Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος όπως αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε προς τον δήμαρχο.
Στην επιστολή του προς τον Ανδρέα Μαρίνο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το Δήμο Πηνειού, αλλά ειλικρινά λυπάμαι που λόγοι αυστηρά επαγγελματικοί με υποχρεώνουν να υποβάλλω την παραίτησή μου. Δήμαρχε εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη συνεργασία που είχαμε όπως και με τους αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και το προσωπικό του Δήμου και σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας για να στηρίζω το όραμά σας για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο»
Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος αποδεχόμενος την παραίτηση, σε επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αδελφέ μου Γιώργο, εκφράζω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για το έργο και τη στήριξη που προσέφερες ένα χρόνο στο Δήμο μας και την Τεχνική Υπηρεσία με τις πολύτιμες γνώσεις σου, την ευστροφία, την κριτική σου ικανότητα και την τεχνική σου αντίληψη. Έγκαιρα με είχες ενημερώσει για τη νέα σου επαγγελματική προοπτική και είμαι βέβαιος ότι χτίζεις ένα επιτυχές μέλλον.
Αδελφέ μου, δεν σου κρύβω ότι με βαριά καρδιά κάνω αποδεκτή την παραίτησή σου αλλά με χαροποιεί το γεγονός ότι θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι δίπλα μας για την υλοποίηση του οράματός μας για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό δήμο »