Παρουσίαση βιβλίων στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο

Με φως και μελάνι…

 «Ατμόσφαιρα μυστηρίου» θα περιβάλει το Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης το απόγευμα του Σαββάτου καθώς -υπό την αιγίδα του δήμου Πηνειού- πρόκειται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των τριών πρώτων τίτλων της αστυνομικής σειράς «Με Φως και Μελάνι» του συγγραφέα Κυριάκου Κουζούμη.

Η εκδήλωση για τα βιβλία «Χακί Δαντέλα», «Σαιξπηρικός Γρίφος» και «Μεγάλη Παρασκευή» -που κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο ‘By the Book’ πρόκειται να ξεκινήσει στις 19:00 και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των βιβλιόφιλων της ευρύτερης περιοχής. Παρουσία του συγγραφέα για τα βιβλία πρόκειται να μιλήσουν οι φιλόλογοι κ.κ. Ανδρέας Λευθεριώτης και Κωνσταντίνα Ανδρικάκη ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν μέλη της θεατρικής ομάδας Γαστούνης.   

 

Η εκδήλωση στο Κουρβισιάνειο αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των βιβλιόφιλων της ευρύτερης περιοχής.

 Ο συγγραφέας

Ο Κυριάκος Κουζούμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ-1, στην κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ καθώς και στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Έγραφε στη στήλη του Πολιτισμού στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» καθώς και στο περιοδικό έντυπο «Επίκαιρα». Εργάστηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον (δελτίο ειδήσεων). Παρουσίασε ντοκιμαντέρ στον ΟΤΕ History. Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του μετά την δημοσιογραφία είναι η συγγραφή. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.