«Με την βοήθεια του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου, της διευθύντριας και όλου του προσωπικού της Τεχνικής Υπηρεσίας, θα συνεχίσουμε την υλοποίηση σειράς δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα που έχουν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη του Δήμου μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Χωροταξίας του Δήμου Πηνειού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος παρουσία του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου και της απελθούσης αντιδημάρχου κ. Χριστίνας Βρυώνη, στην πρώτη επαφή που είχε σήμερα με το προσωπικό της Υπηρεσίας που αποτελεί την «καρδιά» του Δήμου και την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξή του.
Συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, δήλωσε:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η απόφαση του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου να αναλάβω εκτός από το κομμάτι του Πολιτισμού και την αντιδημαρχία της Τεχνικής Υπηρεσίας, απόφαση που παράλληλα είναι και μια μεγάλη πρόκληση. Είναι ένας δύσκολος τομέας που εκτιμώ ότι με την βοήθεια του Δημάρχου, της διευθύντριας και όλου του προσωπικού, θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μαζί θα συνεχίσουμε την υλοποίηση σειράς δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη του Δήμου μας».
Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε:
«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω την Χριστίνα Βρυώνη που απέδειξε ότι αποτελεί μια μεγάλη αυτοδιοικητική μονάδα για τον Δήμο μας. Δικαιώνει την άποψή μου ότι η νεολαία μας είναι το μέλλον του τόπου μας. Μόλις ξεπεραστεί το προσωπικό της πρόβλημα θα της δοθεί νέα ευκαιρία σε θέση ευθύνης. Την διαδέχεται ένας αυτοδιοικητικός με τεράστια εμπειρία που θα μπορούσε να είναι για πολλά χρόνια η αιχμή του δόρατος στο Δήμο Πηνειού αλλά κάποιοι τον φοβόντουσαν και δεν του έδωσαν ευκαιρίες με αποτέλεσμα να χάσει ο Δήμος. Τον έμπειρο Δημήτρη Βασιλόπουλο τον όρισα επίσης και αναπληρωτή μου γιατί η πληθώρα των υποχρεώσεων που έχω, με αναγκάζει να βρίσκομαι αρκετές φορές εκτός νομού για να προωθήσω μέσω των γνωριμιών μου θέματα του Δήμου. Τέλος όσον αφορά την Τεχνική Υπηρεσία ομολογώ ότι είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε πολύ δυνατοί και αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμος είναι ένα διαρκές εργοτάξιο».
Η απελθούσα αντιδήμαρχος κ. Χριστίνα Βρυώνη, συγκινημένη δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την τιμή και την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του αντιδημάρχου, γιατί απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι από τους ανθρώπους που δίνουν βήμα στη νεολαία πιστεύοντας πως από τη νέα γενιά εξαρτάται το μέλλον του τόπου μας. Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα στο πλευρό του Ανδρέα Μαρίνου, στηρίζοντας τις αποφάσεις του και τις επιλογές του. Ευχαριστώ επίσης για την αρμονική συνεργασία όλο το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας. Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι ο δάσκαλος και έμπειρος αυτοδιοικητικός κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος θα αφήσει το δημιουργικό του αποτύπωμα στην Τεχνική Υπηρεσία».