«Η ανατολή του νέου έτους ας σημάνει τη δύση των δοκιμασιών μας »

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,

Στον ορίζοντα ανατέλλει μια καινούργια χρονιά και μαζί της ξεπροβάλλει η ελπίδα και η αισιοδοξία. Υποδεχόμαστε το 2021, έτος με διττή συμβολική σημασία: τιμούμε τα 200 χρόνια από το 1821, έτος έναρξης του Εθνικού Αγώνα κατά του οθωμανικού ζυγού για την Ανεξαρτησία και την Παλιγγενεσία και παράλληλα διεκδικούμε με αισιοδοξία την έξοδό μας από τη σκληρή δοκιμασία που έχει επιβάλλει η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

Ο Δήμος Πηνειού ήταν από τους πρώτους Δήμους που δοκιμάστηκε το 2020 από την επέλαση του κορονοϊού αλλά το 2021 θα είναι από τους πρώτους που θα πορευθεί τον δρόμο της Ανάπτυξης και αυτό το εγγυάται με έργα η Δημοτική Αρχή.
Το 2021 είναι η χρονιά που ανοίγουμε τον δρόμο στη νεολαία μας με όραμα, αλληλεγγύη, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Κάνουμε πράξη το «τόπο στα νιάτα».

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε, σε καθημερινή βάση, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με ευθύνη, εργατικότητα και κοινωνική ευαισθησία να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας όχι μόνο γιατί είναι υποχρέωσή μας αλλά και γιατί πραγματικά το αξίζουν.

Αγαπητοί συμπατριώτες και αγαπητές συμπατριώτισσες,

Στη νέα δεκαετία που ξεκινά, οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα και τη ζωή μας καλύτερη. Πυρήνας του στόχου αυτού είναι οι Τοπικές κοινωνίες.
Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες, στους όπου γης συμπατριώτες μας, στη νεολαία μας, σε όλους τους συνεργάτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο, στους εκπροσώπους των εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ μια ελπιδοφόρα χρονιά, ένα ευλογημένο έτος επιστροφής στην κανονικότητα, με υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητα.
Η ώρα που θα αγκαλιαστούμε ξανά πλησιάζει.

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά σε όλους!»
Ο Δήμαρχος Πηνειού
Ανδρέας Σπ. Μαρίνος