Στο κάλεσμα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα Δημοτικά Σχολεία της Δήμου Πηνειού ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά η εταιρεία «Σούλης-Κιούνις ΑΒΕΕ».
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Αντώνης Σούλης επισκέφθηκε τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο στο δημαρχείο και παρουσία του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σίμωνα Μάλλιαρη, παρέδωσε οκτώ τάμπλετ που από σήμερα βρίσκονται στη διάθεση των δημοτικών σχολείων του Δήμου και φυσικά των μαθητών.
Ο δήμαρχος αποδεχόμενος με ικανοποίηση την σημαντική προσφορά της εταιρείας δήλωσε:
«Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία «Σούλης-Κιούνις ΑΒΕΕ» που πάντα ανταποκρίνεται σε καλέσματα της Δημοτικής Αρχής και άλλων φορέων. Έτσι και τώρα μετά από σχετικό έγγραφο του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο κ. Σούλης ανταποκρίθηκε στην παράκληση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής προσφέροντας οκτώ tablet, τα οποία θα είναι στη διάθεση των 8 Δημοτικών Σχολείων που υπάρχουν, έτσι ώστε να τα διανείμει ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, ο συνάδελφος, φίλος και συνεργάτης ο Σίμων Μάλλιαρης και να χρησιμοποιηθούν από τη μαθητιώσα νεολαία.
Και πάλι ευχαριστώ την εταιρεία μέσω του κυρίου Αντώνη Σούλη και οφείλουμε να αναδεικνύουμε την προσφορά αυτών των ανθρώπων, των ωφέλιμων και χρήσιμων ανθρώπων που είναι δημιουργικοί προσφέροντας στην οικονομία του τόπου αλλά και στον άνθρωπο. Ευχαριστώ την εταιρεία μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι Καλή Χρονιά, υγεία, χαρά και πάντα επαύξηση της δημιουργικής τους διάθεσης επ’ ωφελεία του συνόλου του Δήμου Πηνειού αλλά και του νομού μας».
Την εταιρεία ευχαρίστησε για την προσφορά της και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο κ. Σίμων Μάλλιαρης.