Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος στα πλαίσια της «Ημέρας του Δημότη», τη μορφή επικοινωνίας με τους πολίτες, τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και προέδρων Κοινοτήτων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου που ο ίδιος έχει θεσπίσει, βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Βαρθολομιού.
Από τις 09.00 πμ έως τις 12.00 π.μ πολίτες και του πρώην Καποδιστριακού δήμου Βαρθολομιού συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο για ζητήματα που τους απασχολούν. Στη συνάντηση, όπου τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, λόγω covid-19, έγινε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος και σε πολλά θέματα δρομολογήθηκαν λύσεις.
Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος στη συνομιλία που είχε με πολίτες του Βαρθολομιού αποκάλυψε τα σχέδιά του για σύσταση Υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Πηνειού.
Παρούσα στις συναντήσεις ήταν και η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Μαρινοπούλου
Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος μετά την συνάντηση δήλωσε: «Με την «Ημέρα του Δημότη» έχουμε ως δημοτική αρχή μια σαφέστερη εικόνα για κάθε θέμα που απασχολεί τους δημότες κάθε δημοτικής ενότητας. Είμαι εδώ, είμαι δίπλα στον κόσμο, γιατί ακριβώς πιστεύω σε αυτόν και θεωρώ ότι τα προβλήματα λύνονται όταν έχεις και ο ίδιος γνώμη και σαφή εικόνα».
Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης λόγω covid—19, περιόδευσε και στη Λαϊκή Αγορά Βαρθολομιού όπου είχε συνομιλία με εμπόρους και καταναλωτές.
Την Τετάρτη ο δήμαρχος Πηνειού θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Τραγανού όπου και εκεί θα έχει από τις 09.00 το πρωί συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων.