Επίσκεψη στο Δήμο Πηνειού και συνάντηση στη Γαστούνη με τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών στο γραφείο του Δημάρχου έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Πηνειού ενημέρωσε μεταξύ άλλων τον κ. Σπίρτζη για το Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και για τα προβλήματα των αγροτών, των εμπόρων και επαγγελματιών που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται ιδιαίτερα μετά την αύξηση των τιμών ενέργειας.

Επίσης έγινε ενδιαφέρουσα συζήτηση για  τις δημοτικές και δημόσιες  εκτάσεις που βρίσκονται στο Δήμο και τον τρόπο που μπορούν αυτές να αξιοποιηθούν.

Ο κ. Ανδρέας Μαρίνος προσκάλεσε τον πρ. υπουργό που έλκει την καταγωγή από τη Μικρά Ασία, στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή. Ο κ. Σπίρτζης αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση.

Τον κ . Χρήστο Σπίρτζη συνόδευαν: ο βουλευτής κ. Διονύσης Καλαματιανός, ο συντονιστής ΟΜ Πηνειού κ. Β. Καρναρής, ο πρ. δήμαρχος Ήλιδας κ. Δ. Κράλλης, ο πρόεδρος του Πανηλειακού Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου κ. Β. Σμέρος, ο κ. Τάσος Αράπογλου αντιπρόεδρος ΕΑΑΝ Ηλείας και ο συνεργάτης του βουλευτή κ. Β. Αλεξόπουλος.

Παρόντες στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου που διήρκησε 70 λεπτά, ο πρόεδρος του ΔΣ Πηνειού κ. Σπύρος Βασιλείου, ο Γεν. γραμματέας του Δήμου κ. Ευστάθιος Στεφανόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος,  Άγγελος Μπράτης, Νίκος Γεωργόπουλος, Μιχάλης Καλαρίτης και Σίμων Μάλλιαρης.