Με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Πηνειού είχε συνάντηση σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος, ενώ είναι ήδη  σε εξέλιξη ο καθαρισμός των κτιρίων, ώστε τα σχολεία όλων των βαθμίδων να είναι έτοιμα να υποδεχθούν την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα  την Δευτέρα  11 Σεπτεμβρίου.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε: «Υπεγράφη η σύμβαση εργασίας με τις καθαρίστριες των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Πηνειού. Είχαμε γόνιμη συνάντηση μαζί τους για διάφορα θέματα και είμαστε στο πλευρό τους. Η σχολική καθαριότητα είναι στις προτεραιότητές μας.  Εξάρω την συμβολή του αντιδημάρχου Παιδείας και του αντιδημάρχου  Διοικητικών υπηρεσιών και αντιστοίχως  προέδρων των σχολικών επιτροπών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας   Εκπαίδευσης Δημήτρη Βασιλόπουλου και Σίμωνα Μάλλιαρη.

«Όλες οι σχολικές μονάδες θα είναι πανέτοιμες την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Κάλεσα τις καθαρίστριες να είναι συνεπείς στο έργο τους αλλά και στο ωράριό τους και να βρίσκονται σε συνεννόηση με τους διευθυντές των μονάδων και φυσικά την δημοτική αρχή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δ. Βασιλόπουλος. «Εύχομαι δύναμη και υγεία στις καθαρίστριες, είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν και ξέρουμε ότι το έργο τους είναι δύσκολο και σημαντικό. Καλή σχολική χρονιά », δήλωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος κ. Σ. Μάλλιαρης