«Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,
Στο τέλος μιας ιδιαίτερα δύσκολης χρονιάς και σε συνθήκες διαρκούς δοκιμασίας για όλους, οι γιορτές των Χριστουγέννων και στο Δήμο Πηνειού μας προσφέρουν μια αναγκαία και ωφέλιμη ανάπαυλα.
Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μην έχουν τη λάμψη, τη πολυκοσμία και τον θόρυβο των προηγουμένων ετών, αλλά αυτό δεν ακυρώνει το μεγαλείο της Γέννησης του Σωτήρος Χριστού τονίζοντας μάλιστα ακόμη περισσότερο την αξία του μεγάλου γεγονότος δηλαδή την αθόρυβη έλευσή Του στην εκκωφαντική ησυχία και στο ταπεινό σπήλαιο της Βηθλεέμ.
Την απελπισία και τη κατάθλιψη καταργεί η εορτή των Χριστουγέννων και το Φως τους πλημμυρίζει την ύπαρξή κάθε δοκιμαζόμενου ανθρώπου και μας γεμίζει ελπίδα.
Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες όπου γης κατοικούντες,
σας προσκαλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι με το Άστρο της Βηθλεέμ που μας οδηγεί στο μοναδικό μονοπάτι της πραγματικής και ουσιαστικής λύτρωσης από την δοκιμασία της πανδημίας.
Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα αυτά τα τόσο ιδιαίτερα λόγω υγειονομικής κρίσης Χριστούγεννα, να σταθούμε με αισιοδοξία, πίστη και αυτοπεποίθηση όρθιοι στις δυσκολίες, υπερβαίνοντας με σιγουριά τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.
Να συνεχίζουμε να δίνουμε τον αγώνα μας ,με υπευθυνότητα αλληλεγγύη και δημιουργικότητα για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας.
Καλά Χριστούγεννα»