ΚΑΒΑΣΙΛΑ : ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ-ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ»

Ταξίδι στο θέατρο και στη μουσική

Μαρίνος: Επενδύουμε στον Πολιτισμό, την Κοινωνία και τον τόπο μας

Το 11o Φεστιβάλ Δήμου Πηνειού από το Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων ξεκινά στις 16 Ιουλίου την πολυήμερη φαντασμαγορική διαδρομή του ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους μέχρι τα τέλη του Αυγούστου με υπέροχες θεατρικές παραστάσεις και μουσικές συναυλίες. Αυτό το απολαυστικό ψυχαγωγικό ταξίδι δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος με αφορμή την έναρξη του 11ου Φεστιβάλ δήλωσε:  «Σας καλωσορίζουμε στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης» στο 11ο Φεστιβάλ του Δήμου Πηνειού στην καθιερωμένη καλοκαιρινή συνάντηση που αναδεικνύει Πολιτιστικά και ενισχύει τουριστικά το Δήμο Πηνειού.  Σας προσκαλώ σε αυτό το φαντασμαγορικό ψυχαγωγικό ταξίδι για να απολαύσετε ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού Δημήτρης Βασιλόπουλος. Επενδύουμε στον Πολιτισμό , στην Ιστορία, στην κοινωνία, στον τόπο μας».

Ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος δήλωσε: «Για 11η συνεχή χρονιά συνεχίζουμε αισίως το Φεστιβάλ του Δήμου Πηνειού σε αυτόν τον μαγευτικό χώρο στο  Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων που από φέτος με πρόταση του Δημάρχου  Ανδρέα Μαρίνου έλαβε την ονομασία «Χρήστος Μάλλιαρης», το όνομα του δημιουργού και οραματιστή αυτού του θεάτρου. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε  εκπληκτικές παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κωμωδίες για τους μεγάλους και μουσικές συναυλίες.  Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο η συμβολή του οποίου είναι καθοριστική  και  σε αυτή την πολιτιστική δράση  καθώς επίσης και τους πολύ καλούς φίλους τον Σωκράτη Βάγγη πρόεδρο της Κοινότητας Καβασίλων  που χρόνια στηρίζει αυτή την προσπάθεια και τον Χρήστο Συλλαϊδή που φροντίζει αυτόν τον χώρο».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινότητας Καβασίλων κ. Σωκράτης Βάγγης δήλωσε: «Σας περιμένουμε στα φιλόξενα Καβάσιλα και το υπέροχο Ανοικτό Θέατρο όπου ξεκινά το 11ο Φεστιβάλ. Ο Δήμος Πηνειού και ο πρόεδρος  του  ΝΠ Πολιτισμού Δημήτρης Βασιλόπουλος  στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και συμβάλλουν  στην επιτυχία του Φεστιβάλ που ξεκινά  στις 16 Ιουλίου »