Τον όρχο οχημάτων του Δήμου Πηνειού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος όπου είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας –Ανακύκλωσης κ. Νίκο Μαφρέδα και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και υπεύθυνο Γραφείου Κίνησης κ. Σίμωνα Μάλλιαρη.

Ο Δήμαρχος μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του δήλωσε:

«Επισκέφθηκα τον όρχο και συναντήθηκα με δύο πολύτιμους συνεργάτες  και εκλεκτούς φίλους, τον Νίκο Μαφρέδα και τον Σίμωνα Μάλλιαρη οι οποίοι έχουν και την καθολική ευθύνη για τα θέματα της καθαριότητας , της καθημερινότητας, αλλά και του Γραφείου Κίνησης. Η τεράστια εμπειρία του ενός και από την άλλη μεριά η ανεξάντλητα πρόθυμη διάθεση του άλλου αντιδημάρχου και πετυχημένου μέχρι τώρα σε όποιο ρόλο του ανετέθη, προεξοφλούν την επιτυχία του έργου και των δύο. Είναι κοντά μου και είμαι κοντά τους και όλοι μαζί κοντά στους δημότες μας και στις ανάγκες που έχουν. Φυσικά ευχαριστώ το προσωπικό καθαριότητας που κάνει τα πάντα έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες ανάγκες  αλλά και στις απαιτήσεις των συνδημοτών μας»

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  κ. Νίκος Μαφρέδας δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο που μου εμπιστεύτηκε μια θέση που γνωρίζω άριστα και δεσμεύομαι ώστε ανάλογα να είναι και τα αποτελέσματα. Ο αγώνας μας, με τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους,  δεν σταματά ποτέ».

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σίμων Μάλλιαρης, ως υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης  δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο  και για αυτή τη θέση που μου εμπιστεύτηκε και θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  στον αγώνα για την αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των δημοτών μας»