ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟ

Μεγάλο έργο για την φιλοξενία-φροντίδα αδέσποτων ζώων

-Καταφύγιο και κλινική για τους τετράποδους φίλους μας στο Λευκοχώρι

 

Η ανυπόκριτη αγάπη του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου για τα αδέσποτα ζώα, αποτυπώνεται όχι μόνο στα λόγια αλλά και με έργα.

Ο Δήμος Πηνειού είναι ο πρώτος Δήμος  στην βόρεια Ηλεία που αποκτά καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς.  Η πρόταση που υπεβλήθη, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου  για  «Κατασκευή και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων», εντάχθηκε στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών και έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση  388.593,68 ευρώ.

Σήμερα μεταξύ του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου , του Μηχανολόγου Μηχανικού  κ.κ. Δημούτση Ευαγ. και του Πολιτικού Μηχανικού κ. Δημούτση Αλ. υπεγράφη η σύμβαση για την έκδοση οικοδομικής αδείας του καταφυγίου

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, μετά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Η ανυπόκριτη αγάπη μας για τους τετράποδους φίλους μας,  αποτυπώνεται με έργα! Πρωτοπόρος ο Δήμος Πηνειού στην Β. Ηλεία, με την κατασκευή καταφυγίου και κλινικής αδέσποτων ζώων, έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ! Σήμερα υπογράψαμε την σύμβαση για την έκδοση οικοδομικής άδειας της υπερσύγχρονης  δομής-πρότυπο  που θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 9 στρεμμάτων στο Λευκοχώρι. Η αγάπη, το πραγματικό ενδιαφέρον και ο σεβασμός προς τα αδέσποτα, συνιστούν δείγμα πολιτισμού για μια σύγχρονη κοινωνία! Όλοι μαζί μπορούμε να υπηρετήσουμε αυτή τη λογική με απόλυτη συνέπεια!».

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος εξήρε το έργο του αρμόδιου αντιδημάρχου για τα αδέσποτα κ. Νίκου Γεωργόπουλου καθώς και την συμβολή του πρ, Γεν. Γραμματέα κ. Στάθη Στεφανόπουλου για την διεκδίκηση του σχετικού προγράμματος.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης, ο αναπληρωτής δημάρχου κ. Γιώργος Κολοκατίνης και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Παν. Γιαννάκης.