Γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση με  τον Ηλείο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων της Νέας Αγγλίας της Βοστώνης και πρόεδρο των Ηλείων Βοστώνης,  κ. Βασίλη  Καυκά  είχε το απόγευμα της Παρασκευής  στο Δημαρχείο της Γαστούνης  ο Δήμαρχος  Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια τον κ. Καυκά  «ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα την αστείρευτη αγάπη του για την Ηλεία», όπως τόνισε ο κ. Μαρίνος. Στη συνάντηση που έγινε παρουσία του Γεν. Γραμματέα του Δήμου κ. Στάθη Στεφανόπουλου, του αντιδημάρχου Παιδείας και προέδρου του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δημήτρη Βασιλόπουλου και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας κ. Χριστίνας Βρυώνη, συζητήθηκαν θέματα και κατατέθηκαν προτάσεις  που αφορούν κοινές δράσεις στον τομέα του Πολιτισμού,  του Τουρισμού, της  προβολής αγροτικών προϊόντων κ.α.

Οι δύο άνδρες που συνδέονται με μακρά φιλία, μετά το πέρας της συνομιλίας,  αντάλλαξαν δώρα. Ο κ. Μαρίνος  αφού  δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά τιμητική πλακέτα , προσέφερε στον κ. Βασίλη Καυκά το βιβλίο του κ. Κ. Λούρμπα «Οι Σισιναίοι της Γαστούνης».