Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του τονίζει:

«Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,

Αφήνουμε πίσω μας   μια  χρονιά που σημαδεύτηκε από πόλεμο, ενεργειακή κρίση και έκρηξη ακρίβειας, εξελίξεις που πλήττουν ιδιαίτερα  ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Με απόλυτη ενσυναίσθηση της κατάστασης και πιστοί στο τρίπτυχο Ανθρωπιά-Αλληλεγγύη –Προσφορά,  αναλάβαμε δράσεις και πρωτοβουλίες για στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας  και συνεχίζουμε.

Η νέα χρονιά βρίσκει τον Δήμο Πηνειού σε φάση υλοποίησης και ολοκλήρωσης  πολλών μεγάλων έργων που  βελτιώνουν  την καθημερινότητα του πολίτη ,  δίνουν αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας και θεμελιώνουν ένα δυναμικό μέλλον.  Με εξωστρέφεια , διαφάνεια , στρατηγική και συνέπεια, με αγώνες, μεθοδικότητα και πρόγραμμα, υλοποιήσαμε  σειρά σημαντικών έργων, όπως την ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού μας, έργο εμβληματικό που αποτέλεσε τον οδηγό για άλλους Δήμους του νομού Ηλείας. Άπλετο φως παντού! Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με επιμονή και υπομονή και με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών μας.

Φίλες και φίλοι,

Σε λίγες ώρες με την  έλευση του 2023 ξεπροβάλλουν  η ελπίδα και η αισιοδοξία που θα ξεδιαλύνουν  την  καταχνιά και θα χαράξουν νέους φωτεινούς δρόμους.

Υποδεχόμαστε το νέο έτος με αυτοπεποίθηση , πίστη στις δυνάμεις μας και με αποδοχή από την κοινωνία  την οποία είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε. Το 2023 προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί, ενωμένοι. Αποδείξαμε ότι έχουμε τη δύναμη, την βούληση να κάνουμε το όραμα πράξη!

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους, την πραγμάτωση κάθε προσωπικού στόχου, με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη, δημιουργικότητα και ειρήνη!

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά σε όλους!»