Με προσωπικούς αγώνες του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου και της Τεχνικής Υπηρεσίας, ακόμη ένα προβληματικό έργο που ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, περνά σε φάση ολοκλήρωσης.

Πρόκειται για το έργο της αστικής ανάπλασης της περιοχής της Αγγινάρας Γαστούνης που ταλαιπώρησε για χρόνια τους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο που πραγματοποιεί συχνά αυτοψία στα έργα που συνεχίζονται , «η περιπέτεια των συνδημοτών μας θα σταματήσει σε περίπου δύο μήνες».

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Επιτέλους, η αρχή του τέλους για την ταλαιπωρία των κατοίκων της Αγκινάρας. Ξεκίνησε η τοποθέτηση των κυβόλιθων και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνδημότες μας, για την υπομονή τους! Όλοι μας γνωρίζουμε την αιτία! Είμαστε πλέον στο ξέφωτο!»
Η αστική ανάπλαση της περιοχής Αγκινάρας ΔΚ Γαστούνης αφορά την ανάπλαση της περιοχής με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του αστικού χώρου της περιοχής και αφορούν τμήματα οδών συνολικού μήκους 2.460 μέτρων.